Uw taxi

Uw taxi voor in en om regio Ypenburg

Wanneer u ervoor kiest om een taxi te reserveren bij de centrale van Taxi Ypenburg dan verzekerd u zichzelf van comfortabel vervoer in een luxe wagen, een vriendelijke en representatieve taxichauffeur en een rit die aangepast wordt op uw tijdsschema. Door uzelf met Taxi Ypenburg te laten vervoeren weet u zeker dat u op tijd bent bij uw afspraak. Of u nu naar het vliegveld moet om een vlucht te halen, een zakelijke bespreking heeft in Delft of een behandeling moet ondergaan in het ziekenhuis, onze taxichauffeur zal zorgen dat u op tijd bent.

Taxi nodig voor vervoer naar een ziekenhuis of kliniek?

Soms gaat daarbij onze dienst verder dan alleen rijden. Wanneer u bijvoorbeeld moeilijk te been bent, zal onze vriendelijke chauffeur u helpen met in en uitstappen. Ook kan hij u naar de wachtkamer begeleiden als u dat prettig vindt.

Zakelijke taxi nodig?

Wanneer u voor zakelijke reizen een taxi nodig heeft, verwacht u niet alleen een representatieve taxichauffeur. U wilt reizen in een luxe wagen waar u achterin voldoende ruimte heeft om nog enig werk te kunnen verrichten op weg naar uw volgende bestemming. Wanneer u een verslag wilt uitwerken, een meeting dient voor te bereiden of de nodige telefoontjes moet plegen, is onze luxe taxi daarvoor prima geschikt, u kunt daarnaast rekenen op de discretie van onze chauffeur.

Luchthaven vervoer

Staan jullie op het punt om te gaan genieten van een heerlijke vakantie? En vragen jullie jezelf nu af hoe jullie op Schiphol of een andere luchthaven kunnen komen zonder gebruik te maken van dat altijd vertragende openbaar vervoer? Willen jullie geen hoge kosten betalen om de auto tijdens jullie vakantie op de parkeerplaats bij de luchthaven te parkeren? Dan staat Taxi Ypenburg voor jullie klaar. In de taxi is voldoende ruimte voor alle koffers en vier personen. Is jullie gezin of reisgezelschap groter? Laat het dan even weten, dan zorgen we voor passend vervoer.

Taxi reserveren

Wilt u vanuit Ypenburg-Leidschenveen, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Delfgauw, Den Hoorn of Delft een taxi reserveren? Bel dan naar Taxi Ypenburg: 070 – 260 2006. Wij rijden u graag naar elke bestemming die u maar wilt. U kunt bij ons betalen met uw pinpas, creditcard of contant geld.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15-202 40 50