Wie zijn wij

Taxi Ypenburg, voor een ontspannen taxirit

Taxi Ypenburg is een klein bedrijf dat gevestigd is in de omgeving van Ypenburg-Leidschenveen. Als u op zoek bent naar een taxi vanuit of naar deze regio, dan bent u bij Taxi Ypenburg aan het juiste adres. U zult ervaren dat onze diensten niet alleen de voordeligste zijn in deze omgeving maar ook nog eens luxe en onbezorgd. Onze taxi is netjes onderhouden en van alle gemakken voorzien. Onze chauffeurs zijn representatief, vriendelijk en discreet. Of u nu voor een zakelijke rit een taxi nodig heeft of om een kliniek te bezoeken voor het ondergaan van een behandeling. Onze taxichauffeur zal alle zorgdragen om u op tijd en ontspannen op uw afspraak te laten verschijnen.

Kwalitatief taxivervoer

Kwaliteit staat bij Taxi Ypenburg hoog in het vaandel. We werken daarom uitsluitend met ervaren chauffeurs en goede taxi’s die zijn voorzien van veel comfort. Wij weten als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om alsnog te laat op uw afspraak te verschijnen en rekenen daarom altijd ruim de tijd voor u. U hoeft geen haastige ritten te verwachten bij Taxi Ypenburg, u ervaart uw taxirit gegarandeerd als comfortabel en ontspannen.

Ziekenhuisvervoer

Een bezoek aan een ziekenhuis of therapeut is zelden leuk. Soms wordt u verboden om na een behandeling zelf naar huis te rijden. Op andere momenten kan het ook prettig zijn om niet zelf te hoeven rijden, bijvoorbeeld als u erg zenuwachtig bent voor uw behandeling of niet graag auto rijdt. Een taxi reserveren bij Taxi Ypenburg is dan een goed idee, u bespaart parkeerkosten uit en wordt voor de ingang afgezet al dan niet tot in de wachtruimte gebracht door onze vriendelijke chauffeur.

Taxi naar het vliegveld

Al helemaal zin in uw vakantie of stedentrip? Laat ons u brengen en uw vakantie start bij de voordeur. Wij zetten u netjes af bij de juiste vertrekbalie en helpen uiteraard met uw bagage. Ook voor een zakenreis is het luchthavenvervoer ideaal, u hoeft niet te zoeken naar een dure parkeerplaats en bespaard op deze manier een hoop tijd en moeite uit.

Zakelijke taxiritten

Als het om een zakelijke afspraak gaat, is stiptheid het allerbelangrijkste. Laat het vervoer daarom aan Taxi Ypenburg over. Wij zijn op de hoogte van eventuele vertragingen en zorgen dat u of uw zakenrelatie op tijd en fris op uw afspraak verschijnt.

Online een taxi reserveren

De centrale van Taxi Ypenburg is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Maar ook online kunt u eenvoudig een taxi reserveren of een prijsopgaven doen. Klik op de knop ‘contact/prijsopgave’ en mail uw verzoek. Direct een taxi nodig? Dan is bellen toch handiger op 070 – 260 2006.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15-202 40 50