Taxi Delfgauw

Bestel uw taxi voor de regio Delfgauw nu direct bij Taxiservice Ypenburg

Wilt u verzekerd zijn van professioneel taxivervoer, neem dan direct contact op met Taxiservice Ypenburg. Wij hebben ervaren en professionele chauffeurs in dienst die u graag vervoeren naar de door u opgegeven bestemming. Wij rijden met nieuwe en representatieve auto’s, dus u kunt ook uw belangrijke zakenrelatie ook zonder problemen door ons laten vervoeren. Wij halen uw bezoek op, bij voorbeeld op de luchthaven of een treinstation en zorgen ervoor dat hij of zij rechtstreeks naar uw bedrijf wordt vervoerd. Wil uw zakenpartner onderweg nog wat stukken doornemen of anderszins werken? Onze chauffeur zal desgewenst niet storen en zorgen voor een rustig verlopende rit.

Wij vervoeren u graag van deur tot deur in de regio Delfgauw

Vervoer van deur tot deur, dat kan alleen als u een taxi bestelt. Geen gesleep met koffers of andere bagage, want de bagage gaat gewoon mee in de kofferbak. Eenmaal op de plaats van bestemming dan laadt onze chauffeur de koffers uit en zet ze netjes bij u binnen of in de lobby van uw hotel. Zo weet u zeker dat alles prima is geregeld zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Voor zowel particulier als zakelijk vervoer kunt u altijd een beroep doen op de uitstekende service van Taxiservice Ypenburg. Wij willen graag dat u een volgende keer weer een beroep op ons doet en daarom zullen wij er alles aan doen om uw rit vlot en naar wens te laten verlopen.

Wij doen u graag een scherpe prijsopgave voor uw volgende taxirit

Bent u op zoek naar goed en betaalbaar taxivervoer? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave. Geef uw vertrek- en aankomstbestemming aan ons door en wij laten u weten wat uw rit gaat kosten. Voor veel populaire bestemmingen hanteren wij een vast tarief. U kunt uw verzoek om een prijsopgave sturen naar ons e-mailadres info@rayontaxi.com. Bellen kan natuurlijk ook. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 015 – 263 77 77. Wij zullen u in beide gevallen zo snel mogelijk een opgave van de prijs voor uw taxirit doen. Ook voor speciale wensen kunt u contact met ons opnemen.

Beschikbaar in heel Delfgauw:

  • Oud Delfgauw
  • Oude Leede
  • Emerald
  • Ruyven

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15-202 40 50